طلاق توافقی

ساخت وبلاگ
طلاق توافقی

 در این بخش به طور خلاصه توضیحاتی راجع به همه مسائل مربوط به طلاق توافقی خواهیم داد که در مطالب دیگر سایت هر یک به طور مفصل توضیح داده شده است:

مدارک مورد نیاز جهت طلاق توافقی:

1-ابتدا در خصوص مدارک مورد نیاز برای طلاق توافقی باید گفت: اصل شناسنامه های زوجین و اصل عقدنامه وکپی کارت ملی مدارک مورد نیاز است. نداشتن هر یک از این مدارک به این معنی نیست که دیگر در مراحل طلاق توافقی به مشکل خواهیم خورد بلکه به عنوان مثال درصورتی که اصل عقدنامه گم شده باشد و یا امکان دسترسی به آن وجود نداشته باشد می توان مجددا رونوشت آن را از دفترخانه ازدواج دریافت کرد و غیره.

2-مدت اعتبار حکم طلاق توافقی یا همان گواهی عدم امکان سازش:

مدت اعتبار حکم طلاق توافقی 3 ماه از زمان قطعیت حکم صادره می باشد یعنی از زمانی که حکم صادره قطعی گردید روجین تا 3 ماه فرصت دارند که با هم به هر یک از دفاتر ثبت طلاق مراجعه کنند و طلاق خود را ثبت نمایند در غیر این صورت می بایست مجدد از ابتدامراحل گرفتن حکم طلاق توافقی را طی نمایند.

3-آزمایش یا تست عدم بارداری:

این آزمایش جهت ثبت طلاق در دفترخانه طلاق مورد نیاز است و از لوازم وتشریفات ثبت طلاق در دفترخانه ی ثبت طلاق محسوب می گردد و از نظر زمانی دارای اعتبار می باشد به همین دلیل می بایست در موعد مقرر که همان پایان کار می باشد آن را از آزمایشگاه گرفت که معمولا از هرآزمایشگاهی میتوان آن را دریافت نمود. فقط می بایست به دست خط یا به صورت تایپی بنویسند که نتیجه آزمایش انجام شده منفی می باشد و مهر آزمایشگاه بر روی آن زده شود. برخی به اشتباه فکر می کنند که همین که زوجه اقرار نماید که باردار نمی باشد برای ثبت طلاق در دفترخانه طلاق کافی است اما این تصور نادرستی هست و همان طور که گفته شدآزمایش فوق از لوازم وتشریفات ثبت طلاق در دفترخانه ی ثبت طلاق محسوب می گردد و برای انجام آن نیاز به گرفتن نامه خاصی از دادگاه نیست و ازمایش مذکور در دفترخانه طلاق مورد احتیاج است.

4-دفترخانه ثبت طلاق یا محضرخانه ثبت طلاق:

از این نظر فرقی ندارد که جهت ثبت طلاق توافقی به کدام دفترخانه طلاق مراجعه گردد اما دفترخانه های طلاق معمولا از نظر هزینه و قیمت ثبت طلاق به صورت واحد عمل نمی کنند و از 250 هزارتومان گرفته تا 400هزارتومان به صورت سلیقه ای اخذ هزینه می نمایند هرچند که تعرفه ی ثابتی در این زمینه مورد تصویب قرار گرفته است. به همین جهت بهتر است قبل از ثبت طلاق توافقی در دفترخانه طلاق از نظر هزینه و قیمت ثبت بررسی صورت گیرد.البته در صورتی که وکالت طلاق توافقی و انجام ان بر عهده ما باشد بدون حضور زوجین و پایین تر از مبالغ مذکور طلاق در دفترخانه ثبت می گردد و تحویل مدارک نیز همزمان با ثبت و آنی می باشد.

5- داوری در طلاق توافقی

طبق قانون جدید خانواده ، در تمامی موارد طلاق نیاز به داوری می باشد به جز طلاق توافقی. در واقع طلاق توافقی نیازی به امر داوری و تعیین داور از طرف زوجین ندارد اما دادگاه در طلاق توافقی، طرفین یا وکلای آنها را به واحدمشاوره که تقریبا امری تشریفاتی می باشد هدایت می نماید تا در خصوص توافقات مالی خویش و علت طلاق مشاوره صورت گیرد. اما در داوری ، دادگاه به هر یک از زوجین اعلام می نماید که یک نفر را به عنوان داور از طرف خود به دادگاه معرفی نمایند.به عنوان پاسخ سوال می توان گفت: طلاق توافقی نیازی به داوری ندارد اما نیاز به مراجعه به واحد مشاوره دارد.

طلاق توافقی حق الوکاله استثنایی و مناسب...
ما را در سایت طلاق توافقی حق الوکاله استثنایی و مناسب دنبال می کنید

برچسب : طلاق توافقی,طلاق توافقی چگونه است,طلاق توافقی چقدر طول می کشد؟,طلاق توافقی و مهریه,طلاق توافقی دوران عقد,طلاق توافقی,مراحل,طلاق توافقی چیست,طلاق توافقی,شرایط,طلاق توافقی چقدر طول میکشه,طلاق توافقی در دوران نامزدی, نویسنده : 5dadkhast-layehe6 بازدید : 279 تاريخ : سه شنبه 20 مهر 1395 ساعت: 19:53